1

We have just moved from HP ALM version 11.52 to 12.20, but in new version we have encountered a problem: all attachments won't open (we use IE10, IE11).

  1. User double clicks on attachment link.
  2. Progress bar is displayed for short time.
  3. Progress bar disappears and nothing happens after that.

Previously: image was opened in new window. (I've checked Downloads folder and have not found anything of this kind)

You can see "Edit step window":

enter image description here

Does anyone know how to handle this problem?

3
  • We (me and my team) too faced this issue with HP ALM (not sure about the version number), but the only solution we got was to upload the image again. As we had to use HP ALM for only 2-3 months, so we didn't bothered much about this issue.
    – Dhiman
    Sep 28, 2015 at 15:32
  • @Dhiman, thanks for reply! This will not work for us as we have thousands of requirements, thousands of defects and thousands of tests Sep 29, 2015 at 6:43
  • It took us more than 3 months to configure all the projects. I assume the configuration will be wipe out if you re-install.
    – user42107
    Oct 24, 2019 at 19:04

1 Answer 1

2

We have made rollback and reinstall HP ALM 12.20 on the server and on local machines, this helped to solve the problem.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.