1

XPath is not working using contains() and starts-with() functions for below ID

id="u_0_3"

I have tried with:

//*[starts-with(@id,'u_')] - startswith
//*[contains(@id,'u_')]    -contains

Can anyone tell correct path of id after u is changing randomly and all other attributes like-classname,css are same ?

5
  • Edit & add your HTML code.
    – Bharat Mane
    Feb 5, 2018 at 13:50
  • just want to know when there is value changing then what is the syntax or process to create xpath
    – Deepti
    Feb 5, 2018 at 13:53
  • 3
    In the XPath you are using the hyphen, while in the id there is an underscore. Have you noticed it?
    – acejazz
    Feb 5, 2018 at 14:09
  • 1
    @Deepti as above comment. Verify you have written dash (-) instead of underscore (_) in xpath. Please post your HTML tag so we can give more ideas.
    – Sagar007
    Feb 6, 2018 at 3:49
  • ya i know its just typo issue but still not working.
    – Deepti
    Feb 6, 2018 at 16:57

1 Answer 1

4

Same like posted here.

//*[starts-with(@id,'u_0') and (@class='---')]

try with other attributes which are not changing continuously.

2
  • ya thats the one option left.
    – Deepti
    Feb 6, 2018 at 16:57
  • @Deepti-Is it works in your case, if yes accept the answer so that it will helps others too.
    – Bharat Mane
    Feb 7, 2018 at 6:46

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.