0

Whenever I run the test, the response I got on the error log is shown in the screenshot. Anyone who has an idea about this? please share it. It would be helpful.

enter image description here

1
  1. There are no any errors in your screenshot, only information messages regarding each of 10 threads start/stop event

  2. You need to have at least one Sampler, currently your test plan doesn't contain any samplers so threads don't have any work to do. Most probably you need HTTP Request sampler. If you're uncertain about HTTP Request sampler configuration - you can record your test scenario using HTTP(S) Test Script Recorder or JMeter Chrome Extension

    HTTP Request Defaults doesn't create any load, it provides default values for all HTTP Request samplers in its scope (so you could perform configuration at one place and won't need to re-visit each and every sampler)

2
  • Please can you tell me in a detailed solution for this exactly what I have to do? – sushen Sep 29 '20 at 7:49
  • First of all add a HTTP Request sampler, it might be sufficient given you properly configured host, port, path, etc. in the HTTP Request Defaults. HTTP Request Defaults per se doesn't send any requests, it only configures HTTP Requests samplers by providing default values to them – Dmitri T Sep 29 '20 at 10:40

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.